Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Sopot nad potokiem

Adres obiektu Kujawska 29, 81-862 Sopot
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-2 z 2

 
 

Mariola i Krzysiek
Dodano: 2017-07-23
Pobyt od: 2017-07-08 do 2017-07-20 IP: xxx.150.251.132
 
 
  

Przebywaliśmy u pana Szczepana prawie dwa tygodnie. Zaskakujące, ale miłe powitanie ( butelka wina). Jeżeli ktoś nie chce zmieniać swoich domowych przyzwyczajeń i komfortu zamieszkania, to serdecznie polecamy niniejsze mieszkanie. Wszystkie udogodnienia zgodne z ofertą przedstawioną przez właściciela. Świetna lokalizacja, spokojna okolica, w pobliżu liczne małe sklepiki, a także Lidl i Biedronka. Dziękujemy, i do zobaczenia. Na pewno wrócimy.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-07-24 11:58:32
Dziękujemy za Państwa opinię. Tak sympatyczni goście to przyjemność. Mamy nadzieję, że najpóźniej za rok znowu się zobaczymy. Wszystkiego dobrego.
 
 

Kamila
Dodano: 2017-07-10
Pobyt od: 2017-06-27 do 2017-07-02 IP: xx.31.208.146
 
 
 

Odnowione, schludne, dobrze wyposażone mieszkanie, znajdujące się w cichej okolicy, niedaleko lasu. Zlokalizowane jest 3 minuty na piechotę od skmki oraz autobusu. Połączenie pozwala z łatwością dotrzeć do każdego pobliskiego miasta - jedna stacja od Sopotu. W pobliżu znajduje się plaża, około 7 minut spacerem. Bardzo miło wspominamy swój pobyt. Mieszkanie godne polecenia :)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-07-10 20:18:22
Cieszę się Pani Kamilo, że miło wspomina Pani pobyt w Trójmieście i w naszym mieszkaniu. Dziękujemy za przychylną opinię i zapraszamy ponownie!

Opinie 1-2 z 2

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Sopot w przewodniku

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Nie można powiedzieć, że było się w Sopocie, bez spaceru po najbardziej charakterystycznych miejscach tego miasta: Monciaku i molo.

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Podczas sezonu w nadmorskich kurortach widok roznegliżowanych plażowiczów na ulicy to codzienność. Z takim stanem rzeczy postanowił zawalczyć Sopot.

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Już po raz dziewiąty startuje Orange Kino Letnie Sopot – Zakopane 2016. W tym roku do grona filmowych stolic Polski dołączy także Giżycko.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie